240501 v1.09

Harri Nieminen - Kotisivuni

Kuvan minusta otti Pekka Pulkkinen

Terve!

Olen 36-vuotias oululainen LVI-insinööri. Olen utelias puuhailija ja menossa on usein erilaisia projekteja. Näillä sivuilla kerron näistä projekteista ja ajatuksistani lähinnä harrastusteni tiimoilta.

[RETKEILY] [KALASTUS] [VALOKUVAUS] [PYÖRÄILY]

RETKEILY

Retkeilyharrastukseni alkoi kuusivuotiaana, kun vanhempani hankkivat mökin Posiolta. Mökki on toiminut siitä lähtien reissutukikohtana monille retkille. Varsinaista vaeltamista en juurikaan harrasta, vaan retkeilyni motiivina on useimmiten kalastus tai valokuvaus. Kulkupelinä on apostolin kyydin lisäksi kanootti, maastopyörä tai sukset.
KALASTUS
VALOKUVAUS

PYÖRÄILY


Pyöräilyharrastukseni alkoi "tosimielellä" vuonna 1989, kun sain ylipuhuttua vaimoni ja sain määrärahat Peugeotin VTT-pyörään (anglosaksit puhuvat ATB:stä). Tuolloin pyörässä oli 18 pykälää. Kulumisesta johtuvien "päivitysten" ansiosta pykäliä on nykyään 21. Peugeot palvelee nykyään talvikelin työmatkapyöränä ja silloin tällöin myös kesäkelillä retkijuhtana. Kesällä alle laitetaan Avocetin "slicksit", joilla asfalttikin maistuu mukavasti. Paras päivämatka tällä pösöllä on retkikamat kuormastossa ajettu 245 kilometriä.

Asfalttiajoon olen rakennellut pari maantiepyörääkin. Ykköspyörässä runko on Reynoldsin kaksoisohennettu 531. Vanteet on tuubirenkaille, joten tällä ajelenkin lähinnä vain maakunnassa päivänpaisteella.

Se kolmas pyörä on vanhasta Raleighista paranneltu kuivan kelin kaupunkipyörä 23 mm avorenkailla.Yhteystiedot

Voit lähettää minulle postia osoitteeseen: harri.nieminen@na.netppl.fi