<................ ...............>

"Nyt on oikea hetki koota terveysalan toimijat yhteen pohtimaan parhaita mittareita vaikuttavan soten varmistamiseksi. Uusi teknologia ei ole välttämättä tae vaikuttavuudesta terveydenhuollossa kuten ei muillakaan teollisuuden aloilla. Novartis on sitoutunut kehittämään vastuullisesti innovatiivisia ja potilaskeskeisiä ratkaisuja, jotka luovat arvoa kaikkiin neljään arvokoriin.

Mielestämme kaikkien terveysalan toimijoiden – kuten palvelun tuottajien, uusien palvelujen ja tuotteiden kehittäjien – tarjoamia ratkaisuja tulisi arvioida yhdessä laadittujen ja laaja-alaisten vaikuttavuuskriteereiden ja systemaattisesti kerättävän vaikuttavuustiedon pohjalta. Näin terveydenhuollon investoinneille saadaan paras vastine ja suomalaisille potilaille paras mahdollinen hoito.

Antti Viitanen, Toimitusjohtaja, Novartis Finland" - mediuutiset-

 

Totta puhut siinä mielessä, että voit aloittaa sen jo nyt!

Ihan ensimmäiseksi Novartiksen tulee poistaa kaupoista ja apteekeista, sairaaloista ja laitoskeittiöistä sellaiset valmisteet, mistä tervekin sairastuu, kokonaan pois myynnistä ja muuttaa entisten koostumusta niin että niitä voisi käyttää - ml. eläinlääkkeet. Esimerkiksi fosfaatteja on niin monta, että saat hakea ne itse spc fimea. sivustolta. Ne pilaavat munuaiset, estävät ravinteiden imeytymisen ja aiheuttavat masennusta ja osteoporoosia - muun muassa, katso video ylearkistosta.

En perustele tällä kertaa asiaa, kun mun sivut ovat täynnä haittavaikutuksia, joista ei kukaan valita tai jos on valittanut, ei sillä ole ollut mitään merkitystä, ei missään. Katso video ensin, koska siellä mainitaan tiettyjä aineita. Tiedetäänhän, että tutkimukset eivät ole mitään hoitoa, kuten ei aina elinsiirrotkaan!

Ole hyvä: Colon health and The Danger of Colonoscopies- video, katso!

 

Valitettavasti luottamus on menetetty jo kauan sitten enkä pyytele anteeksi, jos joku asia oli epämiellyttävästi esitetty. Terveen ihmisenkö täytyisi täyttää nuo vastaanotot kaikenmaailman testeillä? Toisaalta: eläinlääkkeet lihottavat possutkin liian isoiksi, mutta sitä ei kai mitenkään voi estää, jos niiden rehu on niin huonoa, etteivät pysy terveenäkään? Kysyn vaan, enkä jaksa kaikkia vahinkoja enää luetella. Mitään lisävitamiineja elimistö ei siedä, tiedän minäkin nyt ja esimerkiksi ruokiin lisättynä niistä tulee kipeäksi, kuten maissiöljystä d-vitaminoiduissa tuotteissa:-(

Fimean kautta ei mikään muutu, on nähty. Digitalisaation avulla asiat on kai tehokkaasti delegoitu sinne, mistä niitä ei kukaan kysele. Se nyt vaan ei toimi, sanon varovasti, valitan. Jodiallergisen elämä - monen muunkin - esimerkiksi on tehty hankalaksi, jos katsoit kaikki linkit. Mistä mahtaa johtua, että vaikka sarakkeeseen "vasta-aihe" kirjoittaa jodiallergia, ei niitä jodia sisältäviä valmisteita tulkaan esille? Ihminenhän ne digitiedostot tekee - vai robottiko? Pallo on nyt heitetty. Aijoo, en ole ainoa:

"Tutkijat todistivat, että geneettisesti muunnellut organismit ovat haitallisia nisäkkäille. Tutkijat havaitsivat, että eläimet jotka syövät gm-rehua menettävät lisääntymiskykynsä. Campbell-hamsterit, joilla on suuri lisääntymiskyky saivat kahden vuoden ajan tavallista soijaa, joita käytetään laajalti maataloudessa ja jotka sisälsivät eri määriä gm-organismeja. Kontrolliryhmä sai puhdasta soijaa, mitä oli todella vaikea löytää sillä 95% maailmalla tällä hetkellä viljellystä soijasta on siirtogeenistä.

Kokeen suorittivat yhteistyönä National Association for Gene Security ja Institute of Ecological and Evolutional Problems.

Tri. Alexei Surov kertoo "Valitsimme useita ryhmiä hamstereita, pidimme ne pareittain häkeissään ja ruokimme niitä normaalisti." "Toiset saivat soijaa, joka sisälsi jonkin verran geneettisesti muunneltuja organismeja, toiset puhdasta soijaa ja kolmas ryhmä sai jonkin verran gm:aa sisältävää ravintoa. Neljäs ryhmä hamstereita sai runsaasti gm:aa sisältävää ravintoa."

"Seurasimme hamsterien käytöstä, niiden painon nousua ja synnytysten tiheyttä. Alkuun kaikki meni sujuvasti. Aloimme huomata haittavaikutuksia kun valitsimme syntyneistä hamsteripienokaisista uusia pareja kokeeseen ja jatkoimme niiden ruokkimista entiseen tapaan. Uudet parit kasvoivat paljon hitaammin ja saavuttivat sukukypsyytensä myöhemmin. Kasvatimme toisen sukupolven jälkeläisistä uudet tutkimusparit kolmannen sukupolven hamstereita. Näistä kolmannen sukupolven pareista gmlla ruokitut eivät enää saaneet poikasia. Saimme todistettua, että gm:lla ruokkiminen tekee eläimistä hedelmättömiä." kertoo Alexei Surov." -Riikka Söyringin blogista.-