<...... .........>

"En tiedä. Itse syön tällä hetkellä ihan kaikkea. Kummallista kyllä esim. kesällä huomasin, että esim. makkaroissa, joku toinen merkki saattoi tehdä vatsan todella kipeäksi, kun taas toisesta ei mitään vaivoja. Kuulostaa varmasti omituiselta, mutta jostain syystä jotkut suolat eivät sovi minulle esim. Pan suola. Tavallinen suola sopii kyllä. En tiedä, mutta outoa se on minunkin mielestä. Onko toisessa suolassa sitten jotain sellaista mikä ei vain sovi minulle? En tiedä.  

 Jos joku ruoka ei sovi minulle niin yleensä sen huomaa sitten vatsakipuina, kramppeina jne.  

Yritän syödä kaikkea ja monipuolisesti. Yritin joskus noita dieetti ruoka juttujakin ja silti tuo suolisto näytti tulehtuvan, joten en tiedä minkä ruoka-aineen pois jättäminen sitten voisi auttaa."

- Mikä sopii ja mikä ei? - Tähän liittyy montakin myrkkyä, siksi tarvitsin tuon sitaattilainan tähän:-)

Jauheissa on usein paakkuuntumisenestoaineita, esim syanidia

Aineet käyttäytyvät eri tavalla erilaisessa ympäristössä: yhteisvaikutusta

Lysiinihydrokloridi makuaistimusta vahvistava lisäaine

Kortisonikuurilla ei saa koskaan tietää, mistä mikin vaiva johtuu

Sairaat eivät valita lääkkeistä tai sitten lääkäri ei ilmoita niiden haittavaikutuksista?

"Pansuolako vaarallista?"- aihe poistettiin pulinoista kauan sitten. Miksi?

Monelle tulee migreeni pansuolasta, mutta aina ei edes lääkäri usko sitä