< >

 

Tässä yks "todiste" lääkkeiden haitoista - siis onhan sellaisia antibioottejakin, missä on natriumlauryylisulfaattia (ja on ollut jo kauan!), joka aiheuttaa limakalvorakkuloita elimistöön - aiheuttaahan se, kun siitäkin on olemassa VÄITÖS, Bente Herlofson on väitellyt aiheesta vuosia sitten ja luulisi kaikkien lääkäreiden tajuavan, ettei ikinä määrää sellaisia lääkkeitä, missä sitä on. Mut kai niitä joku määrää, kun niitä myydään - ilman reseptiä ei voi antibiootteja ostaa... Tässä sitaattilainana tekstiä, ettei tulisi väärinkäsityksiä:

"Se oli Ulla Turunen joka sopeutumisvalmennuskurssilla tuosta mainitsi. Ei sanonut mitenkaan varmana asiana että tämä joku hammastahnan ainesosa aiheuttaa IBD:ta, vaan ainoastaan että siita on joitain tutkimuksia ilmeisesti olemassa ja että sita on pidetty yhtena mahdollisena vaihtoehtona. Eli esitteli taman hammastahna-asian yhtena vaihtoehtona listassa, johon kuului myoskin nama muut mahdolliset syyt, kuten aidin raskaudenaikainen tuhkarokko, e-pillerit ja mita kaikkia niita olikaan.

Hammastahnoista sen verran, etta samainen laakari suositteli minulle apteekista saatavaa pesuaineetonta hammastahnaa, joka siis pitaa suun paremmassa kunnossa. Tuotemerkki Yotuel muistaakseni. Ei ole ollut ongelmia suun kanssa sina aikana kun olen tuota kayttanyt, aiemmin on ollut jonkun verran."

 

-- juttua oli maaliskuussa 2003 suolistosairaiden palstalla. En tiedä, onko e-pillereissä tuota vaahdotusainetta, mutta eilen ainakin 239 eri valmisteessa oli, nehän lukee lääkelaitoksen sivuilla. Onhan noita limakalvoja ympäri elimistöä eikä mikään ihme, jos pilaavat myös muita osia, kuten keuhkoja, verisuonia, sisäelimiä ym?

Täytyy kai lisätä ne muutkin kommentit, mitä aiheesta oli ennen em pätkää:

 

18.9.2002 muuan kertoo:

"Jos on aftoja ei kannata valita sellaista hammastahnaa, jossa on natriumlauryylisulfaattia (esim pepsodent). Tämän vinkin sain hammashoitajalta...."

13.3. aiemmin mainittu kommentoi tuohon:

"Ottamatta mitenkään kantaa tähän CU:sta `parantuneeseen`, meillä kyllä sopeutumisvalmennuskurssilla vieraillut gastroenterologi mainisti, että jokin hammastahnan ainesosa (en tosin muista mikä) on joissain tutkimuksissa liitetty tulehduksellisiin suolistosairauksiin sairastumiseen..."

 

Mulle tosin tuli porttikielto ja bannaus yms sen jälkeen, kun joskus asiasta siellä mainitsin - varmaa tietoa tuosta väitöksestä oli jo silloin! Kuinka monelle muulle on tullut, en tiedä, mutta potilasyhdistyksethän ovat lääketehtaiden perustamia "vertaistukipalstoja", joissa ei suvaita syiden selvittelyä (noi jututhan poistuu sieltä aina!) saati sitten että joku uskaltaa mainita vaivoista parantumisesta:-(

 

"Kasvualusta

 

Yksi asia, mikä ei kuulu joukkoon, oli rasva - loogista olisi , että sen lisääminen ruokiin estää bakteereiden kasvua? Miksi ihmeessä hiivaa, mm. hiivauutteita lisätään joka paikkaan, kun siitä monellekin tulee migreeni. Estolääkitys on määrätty 4 kertaa, mutta kertaakaan ne niitä ostanut, kun ilmankin olen pärjännyt.

Tämän kirjoitin tuonne Nooran sivulle, mutta miksi en liittäisi tähän? Keskustelua voi jatkaa kai sielläkin...:

Mun elimistö ei pysty käsittelemään sienisokeria, jota on mm hiivoissa, mut ei se tarkoita mulle mitään hiivatautia, vaan trehaloosi-intoleranssia. Kyllä siitä tulee hirvittävästi kipuja ja muita vatsavaivoja, kun trehalaasientsyymi puuttuu kokonaan, mutta ainoa hoito siihen on sienien ja hiivojen karttaminen, senhän tietää lääkäritkin - vai tietääkö sittenkään? Vai lähettävätkö heti koepaloitteluun? Hiivauutettakin on mahdottoman monissa sapuskoissa, et en yhtään ihmettele, jos joku muukin kärsii samasta vaivasta - olematta silti sairas!

Sivu on osa suurempaa kokonaisuutta