<..... .....>

"Rasvat ovat elintärkeä rakennusaine mm. aivoille ja solukalvoille. Jotta solukalvojen tietyt ominaisuudet ja niiden säätelykyky pysyisivät normaaleina, elimistön on saatava oikeassa suhteessa erilaisia rasvahappoja. Rasvoista omega-6-rasvahappojen tiedetään lisäävän tulehdusta kun taas sen vastavaikuttaja omega-3 lievittää tulehdusta. Näiden rasvojen ihanteellinen suhde olisi 1:1." - A.H. terveydenhoitouutisissa -

 

Omatekoinen suklaa pitää nälän ja makeanhimon loitolla

Mitä kaikkea tarvitaan pöpöjen kasvualustaksi?

Luomumarjat ekojogurtissa maistuu hyvälle ilman makeutustakin!

Luomurahka/jogurtti paras ilman makeutusta, mutta ilman GMO-ainesta

Jos silloin ei ollut voita eikä läskiä, keräsivätkö lintujen munia?

Soijaöljy d-vitamiinilisissä saa aikaan mahakipuja ym...

Moni vaiva onkin pientä nipistelyä siihen suurempaan verrattuna!

 

"Merkintävaatimuksia ei sovelleta sellaisiin elintarvikkeisiin, jotka sisältävät muuntogeenisiä organismeja sisältäviä tai niistä koostuvia tai niistä valmistettuja aineksia sellaisessa suhteessa, joka on enintään 0,9 prosenttia elintarvikkeen kustakin ainesosasta. Ainesten esiintymisen tulee kuitenkin olla satunnaista tai teknisesti mahdotonta välttää." -Evira -