<....... ........>

Nyt kun viimein on julkaistu se tutkimus kolesterista, täytyisi pikaisesti poistaa kelakorvaus turhilta statiineilta. Kerään muutamia lukemisenarvoisia asioita, jos joku ei vieläkään halua uskoa asiaa todeksi:

 

3.5.2010 "Rasvat eivät ole verisuonten kalkkeutumisen syy":

"Diabeteksen kehittyminen yhdelle 255 käyttäjästä 4 vuoden aikana luulisi olevan vakava asia, kun puhutaan lähtökohdaltaan terveistä. Tämä merkitsee Suomessa 640 diabeetikkoa vuosittain, jotka ovat yksin statiinien aiheutttamia."

 

25.10.2010 Kolesterolipommi

24.4.2011 Kolesterolipommin jälkikaikuja

Liinan blogissa

7.11.2014; "Tutkimus - Valtaosa ihmisistä syö turhaan kolesterolilääkkeitä"

6.3.2015 Kolesterolilääke lisää diabetesriskiä

23.3.2015 Kolesterolilääkkeen riskistä lisää yllätystä

2.11.2015 Kyllä se oli tiedossa, mutta ihmiset oli jo peloteltu valmiiksi...?

11.2.2016; Se tutkimus.

Mutta mykotoksiinit viljassa aiheuttavat sydänvaivoja, katso!

 

Yhdessä ainakin on natriumlauryylisulfaattia, jota ei pitäisi kenenkään niellä koskaan! Haittavaikutuksia on selvitetty...

Tietoakin olisi siis ollut tarjolla, mutta kun aivopesu on niin tehokasta, ei haluta uskoa muuta..? Ja sitten on vielä monta muutakin asiaa... huh!

Guar oli alunperin sivun aihe, joten vähän siitäkin:

Lääkkeissä mainitaan guar näissä valmisteissa, guarkumi näissä..

 

 

"The present subjects, only one of whom was atopic, developed allergy within 2 years, although their exposure to guar gum was not especially heavy.

Therefore, when handling guar, adequate ventilation facilities should be provided and protective clothing, including a respiratory mask, should be worn." -guargumista-

 

--- Miksi luomukermassa saa olla tuollaista allergisoivaa ainetta? Oikeaa luomukermaaei ole saatavana kaupoista, toisessa on karrageenilevää, joka aiheuttaa tulehdusta.